Incentives_NL

Incentives & teambuilding

Incentives, teambuilding & business reizen

Of het nu gaat om die speciale incentivereis om uw verkoopteam te motiveren of om uw waardering te tonen voor de loyaliteit van uw klanten/aandeelhouders, event-one raadt SPANJE aan voor zijn verscheidenheid aan budgetvriendelijke oplossingen.

Ons team is uw perfecte partner voor het ontwerpen, organiseren en coördineren van uw volgende incentive-reis naar Spanje. Met een scherp oog voor detail, vele jaren ervaring en de juiste contacten bieden wij u steeds zeer concurrerende tarieven voor vervoer, hotels, restaurants, groepsbezoeken en activiteiten. Gedenkwaardige momenten , one-of-a-kind ervaringen, oplossingen op maat…

Return On Investment

Kan ik de ROI (Return On Investment) van een incentive meten? Ja, dat kan!

In 2009 heeft Oxford Economics bewezen dat de ROI van een incentive meetbaar is. Incentives moeten echter grondig worden gepland en moeten alle betrokken afdelingen omvatten.

Event-one werkt samen met u graag een incentive uit volledig op maat van uw bedrijf, team, klanten, … om een optimale ROI te verzekeren.

 Teambuilding

Interne communicatie en klanttevredenheid over de medewerkers van een bedrijf zijn net zo belangrijk als de externe communicatie met klanten en aandeelhouders.

Een goed ontworpen en zorgvuldig geplande activiteit in de juiste sfeer, op het juiste moment, wanneer deze goed gefocust is, kan de gedrevenheid en het engagement van personeelsleden versterken. Ze zullen gemotiveerder en daardoor productiever worden.

Bij event-one organiseren en voorzien we allerlei soorten teambuildings die geschikt zijn voor de behoeften en doelstellingen van uw bedrijf.

Weersomstandigheden, cultuur en gastronomie

Perfecte weersomstandigheden zijn niet de enige reden dat Spanje een favoriete incentive bestemming is. Het gevarieerde culturele erfgoed van het land biedt ook talloze mogelijkheden voor activiteiten en bezoeken.

Een fantastische verscheidenheid aan gastronomie uit het hele land, biedt oneindig veel restaurantmogelijkheden onder leiding van chef-koks die de inmiddels wereldberoemde Spaans-Mediterrane keuken steeds opnieuw uitvinden.

DIENSTEN

[image_hover target=”_self” animation=”yes” image=”19802″ hover_image=”19804″ link=”https://event-one.com/nl/services-2/meetings/”]
[image_hover target=”_self” animation=”yes” image=”19806″ hover_image=”19812″ link=”https://event-one.com/nl/services-2/incentives/”]
[image_hover target=”_self” image=”19808″ hover_image=”19814″ link=”https://event-one.com/nl/services-2/congressen/”]
[image_hover target=”_self” image=”19810″ hover_image=”19816″ link=”https://event-one.com/nl/services-2/events-exhibitions/”]

BESTEMMINGEN

[qode_carousel carousel=”destinations_nl” order=”DESC” order_by=”title”]
[action full_width=”yes” content_in_grid=”no” type=”normal” text_font_weight=”” show_button=”yes” button_size=”medium” button_text=”Vraag uw offerte aan!” button_link=”https://event-one.com/nl/contact-2/” background_color=”#fcc222″ button_hover_text_color=”#5e5e5e” button_hover_background_color=”#ffffff” button_hover_border_color=”#5e5e5e” button_text_color=”#ffffff” button_background_color=”#fcc222″ button_border_color=”#ffffff”]

Uw op maat gemaakte offerte in 24u.

[/action]