Sevilla_NL

SEVILLA, SPANJE, 37°23’33.5″N 5°59’01.7″W

MICE in Sevilla

Destination Management Services

Quick facts

Ook wel de flamenco-hoofdstad genoemd!

Vanwege het weer is het aan te raden om Sevilla in het voorjaar te bezoeken, wanneer de stad gevuld is met bloemen en sinaasappelbomen op straat en natuurlijk in de parken, waar u kunt uitrusten en genieten van de rust.

Het is een zeer belangrijke stad in Spanje gezien de cultuur, de politiek en de economie. Gelegen aan de oever van de rivier de Guadalquivir, heeft Sevilla één van de grootste historische centra van Europa met natuurlijk prachtige bezienswaardigheden en activiteiten.

Must-sees

Aangezien Sevilla dé stad van de flamenco is, kunt u niet vertrekken zonder een flamencoshow te bezoeken. Als je geluk hebt, kun je zelfs een live-optreden in de straten zien.

[image_with_text]

Naast de kathedraal en Plaza España, die andere must-sees zijn, is het aan te raden om een van de vele festivals en beurzen te bezoeken die de stad gedurende het jaar aanbiedt, bijvoorbeeld tijdens de heilige week, een groot meerdaags feest, of in april de ‘Feria de Abril’ met veel muziek, gastronomie, flamenco en kleurrijke gewoontes.

[/image_with_text]

Trip-tips

Wie Sevilla kent, kent de Guadalquivir, de rivier die dwars door de hoofdstad van Andalusië stroomt. De rivier is de perfecte attractie voor toeristen die graag een tochtje willen maken per boot of kajak.

[image_with_text]

De rivier biedt een prachtig uitzicht op Sevilla en tijdens de nachten kunt u de lichten zien oplichten op de bruggen.

[/image_with_text]

Accommodatie

Sevilla beschikt over geweldige hotels met toegang tot het beste uitzicht op de stad. Kijk bijvoorbeeld eens naar het 5-sterren EME Catedral Hotel. Dit hotel ligt in het centrum van de stad en biedt het meest verbazingwekkende uitzicht op de kathedraal en de 100 meter hoge klokkentoren, de Giralda. Het hotel heeft een avant-gardistisch design met stadsluxe.

[image_with_text]

Het 4-sterren hotel Silken Al Andalus is een andere geweldige optie, vooral voor grote groepen, omdat dit hotel meer dan 600 kamers biedt.

[/image_with_text][image_with_text]

Casa Palacio de Carmona, gelegen op 30 km van Sevilla is naast een geweldige locatie voor elk soort evenement ook een andere accommodatie. Dit gerenoveerde paleis dat dateert uit 1561 is een alternatieve plek voor degenen die genieten van de natuur en die het drukke stadsleven willen verlaten.

[/image_with_text]

Gastronomie

Er zijn veel mogelijkheden in Sevilla: in een restaurant, een bar of een wijnbar. Bestel een paar traditionele tapas zoals ‘Cola de Toro‘ (stierenstaart) of de ‘Salmorejo‘ (tomatenroomsoep met knoflook en brood).

[image_with_text]

Of ga op avontuur en laat u verrassen. Er is zeker voor elk wat wils.

[/image_with_text]

Meer bestemmingen

[qode_carousel carousel=”destinations_nl”]
[action full_width=”yes” content_in_grid=”no” type=”normal” text_font_weight=”” show_button=”yes” button_text=”Contacteer ons” button_link=”https://event-one.com/nl/contact-2/” background_color=”#fcc222″ button_text_color=”#ffffff” button_hover_text_color=”#5e5e5e” button_background_color=”#fcc222″ button_hover_background_color=”#ffffff” button_border_color=”#ffffff” button_hover_border_color=”#5e5e5e”]

Contacteer ons voor meer informatie over activiteiten of een offerte op maat.

[/action]