Ibiza_NL

IBIZA, SPANJE, 38°54’24.1″N 1°25’14.4″E

MICE in Ibiza

Destination Management Services

Quick facts

Ibiza is één van de meest populaire Spaanse eilanden. Het heeft niet veel inwoners (50.000 in Eivissa stad), maar zomer na zomer bloeit het eiland op.

Reizigers bezoeken het eiland voor zijn beroemde feesten, wetende dat ‘s werelds meest beroemde DJ’s zich in de zomer samen met supersterren op het eiland vestigen.

Dit magische eiland verbergt nog veel meer geheimen; de rijke geschiedenis, de vriendelijke mensen, de idyllische baaien en de heerlijke gastronomie.

Must-sees

Het eiland Ibiza zit vol met prachtige stranden met zacht zand, spectaculaire bezienswaardigheden en kristalhelder water. Het is dé perfecte locatie om te genieten van prachtige zonsondergangen.

[image_with_text]

Ibiza is ook ideaal voor watersporters en bootliefhebbers. U kunt genieten van golfen, de verschillende hippiemarkten en een wandeling over de strandboulevard of de vele historische bezienswaardigheden.

[/image_with_text][image_with_text]

Het eiland heeft ook onbekende delen die rustig en perfect zijn om te ontspannen.

[/image_with_text]

Trip-tips

Ibiza is meer dan alleen een feesteiland, wat dacht u van de leuke en beroemde hippiemarkten! In het tijdperk van de flower power zijn veel kunstenaars, schilders en ontwerpers naar Ibiza verhuisd.

[image_with_text]

Op de hippiemarkten vind je veel handgemaakte kleding, kunstobjecten en sieraden die allemaal op het eiland gemaakt zijn. Het is één van de topattracties op het eiland en je kunt het eigenlijk niet missen bij een bezoek.

[/image_with_text][image_with_text]

Daarnaast zijn er ook veel vers voedselmarkten op het eiland en markten gericht op de verkoop van kleding en sieraden.

[/image_with_text]

Accommodatie

Het 5* hotel Aguas de Ibiza is een indrukwekkend hotel met uitgebreide spa-faciliteiten en ligt vlak voor de haven van de baai van Santa Eulalia.

Het hotel is ontworpen door Juan de los Ríos, een lokale architect, en wordt gerund door de Spaanse familie Torres, die een zeer goede reputatie heeft in de Spaanse hotelindustrie.

Het 4* Hotel Nautilus, een elegant en luxueus hotel gebouwd aan het strand van de baai van San Antonio, is ook een zeer gegeerde optie. Het is omgeven door bars, restaurants en schattige kleine boetiekjes.

Gastronomie

De restaurants op Ibiza zijn zeer divers, of u nu iets wilt eten wat niet te duur is of wilt genieten van culinaire hoogstandjes in de mooiste omgeving, alles is mogelijk.

In de toeristische gebieden kun je veel bars en restaurants vinden waar je kunt lunchen of dineren, maar de kwaliteit verschilt.

De beste restaurants vindt u een beetje buiten het toeristische gebied. Enkele van deze goede restaurants zijn El Destino in Sant Josep, Es Rebost de Ca’n Prants in Sant Antoni, Sa Punta in Ibiza stad en El Clodenis en Dos Lunas in Sant Rafel.

Meer bestemmingen

[qode_carousel carousel=”destinations_nl”]
[action full_width=”yes” content_in_grid=”no” type=”normal” text_font_weight=”” show_button=”yes” button_text=”Contacteer ons” button_link=”https://event-one.com/nl/contact-2/” background_color=”#fcc222″ button_text_color=”#ffffff” button_hover_text_color=”#5e5e5e” button_background_color=”#fcc222″ button_hover_background_color=”#ffffff” button_border_color=”#ffffff” button_hover_border_color=”#5e5e5e”]

Contacteer ons voor meer informatie over activiteiten of een offerte op maat.

[/action]