Waarom een DMC?

DMC | Destination Management Company

Destination Management Companies, wat doen ze?

[image_with_text]

Een Destination Management Company (DMC) is gespecialiseerd in het uitwerken en  implementeren van evenementen gerelateerd met de MICE sector (MeetingsIncentivesCongressenEvenementen). Het bedrijf organiseert bijvoorbeeld meetings, conferenties of incentive trips, vaak samengaand met meerdere activiteiten en tours. Daarbovenop coördineert een DMC een globaal project met een wijd netwerk en expertise in één of meerdere bestemmingen.

[/image_with_text]

De diensten omvatten vaak accommodatie, vervoer en de integratie van alle producten in een uniek aanbod.  De werkzaamheden van een DMC gaan van het opmaken van een offerte en tot het uitvoeren van site-inspecties, waarbij de mogelijkheden en de logistiek ter plaatse worden besproken.

Destination Management Companies hebben een uitgebreide kennis van de bestemmingen en zijn gespecialiseerd in gronddiensten, daarom bieden ze normaal gesproken geen vluchtoplossingen aan zoals die door reisbureaus worden aangeboden.

Waarom met een DMC werken ?

[image_with_text]

Waarom zou je met een specialist werken? Is het echt nodig om voor een evenement uit te besteden aan een Destination Management Company ? Een onderwerp dat de laatste tijd besproken is met de globalisering van informatie in internet, tablets en telefoons. Inderdaad, Google maps en co. geeft u alle informatie en telefoonnummers die u nodig zou kunnen hebben om een evenement in grote lijnen te coördineren. Maar is een telefoonnummer een goed aanspreekpunt ? Is de taal niet een probleem om de hoge kwaliteitsbehoeften duidelijk te maken ?

[/image_with_text]

Evenementen gaan over menselijke connectiviteit en kwaliteit. DMC’s hebben het hele jaar door contact met hun providers, het zijn geen eenmalige klanten die een algemene behandeling, aandacht of tarief krijgen. Hun koopkracht maakt hen tot bevoorrechte klanten en geeft hen de mogelijkheid om concurrerende tarieven en upgrades aan te bieden. De teams van de projectmanagers kennen het personeel van het hotel en het restaurant persoonlijk, waardoor speciale bestellingen of last-minute problemen direct kunnen worden beantwoord en snelle oplossingen kunnen worden gevonden.

Als we het over het economische onderwerp hebben, ligt het inkomen van een Destination Management bedrijf op commissies die door de aanbieders worden betaald. Er mogen geen extra uitgaven worden gedaan die de kosten van een bepaalde dienst beïnvloeden.

Expertise

Jarenlange ervaring verzekeren onze toegevoegde waarde voor uw evenement. Ons team heeft vele jaren op de verschillende bestemmingen doorgebracht, wat ons een rijke kennis van een breed scala aan activiteiten, hotels, … geeft in elke stad die we aanbieden.

De belangrijkste locaties van de sector, maar ook de gloednieuwe mogelijkheden en verborgen parels liggen binnen uw handbereik.

BTW besparingen!

Lees meer over de voordelige belastingwetgeving in Spanje voor DMC op onze BTW-pagina.

Contacten & uitgebreid netwerk

MICE gaat over menselijke connectiviteit.

Een professionele relatie is gebaseerd op persoonlijke correspondentie die in de loop der jaren tot stand is gekomen: de sleutel tot een soepel verloop van de gebeurtenissen. We werken al jaren samen met onze vertrouwde providers en hebben met velen van hen een persoonlijke relatie (en ook vriendschappen) opgebouwd, wat de zaken in veel situaties gemakkelijker maakt.

We erkennen onszelf als een wereldwijd team waarin elke werknemer deel uitmaakt van “ons” en leveren alle benodigde ingrediënten voor het perfecte evenement.

DIENSTEN

[image_hover target=”_self”]
[image_hover target=”_self” animation=”yes” image=”19802″ hover_image=”19804″ link=”https://event-one.com/nl/services-2/meetings/”]
[image_hover target=”_self” animation=”yes” image=”19806″ hover_image=”19812″ link=”https://event-one.com/nl/services-2/incentives/”]
[image_hover target=”_self” image=”19808″ hover_image=”19814″ link=”https://event-one.com/nl/services-2/congressen/”]
[image_hover target=”_self” image=”19810″ hover_image=”19816″ link=”https://event-one.com/nl/services-2/events-exhibitions/”]

BESTEMMINGEN

[qode_carousel carousel=”destinations_nl” order=”DESC” order_by=”title”]
[action full_width=”yes” content_in_grid=”no” type=”normal” text_font_weight=”” show_button=”yes” button_size=”medium” button_text=”Vraag uw offerte aan!” button_link=”https://event-one.com/nl/contact-2/” background_color=”#fcc222″ button_hover_text_color=”#5e5e5e” button_hover_background_color=”#ffffff” button_hover_border_color=”#5e5e5e” button_text_color=”#ffffff” button_background_color=”#fcc222″ button_border_color=”#ffffff”]

Uw op maat gemaakte offerte in 24u.

[/action]