Evenementen & tentoonstellingen

Evenementen & tentoonstellingen

Tentoonstellingen, productlanceringen, kick-offs & evenementen

We weten dat je maar één kans hebt om een blijvende indruk te maken, daarom werken we samen met u om uw evenement gedenkwaardig en uniek te maken, zodat u uw publiek kunt bereiken en boeien.

Ons team zal u helpen de juiste elementen te vinden om van uw evenement een 100% succes te maken. Met leveranciers en dienstverleners in heel Spanje plant event-one DMC evenementen op maat met u en uw doelgroep in het achterhoofd. Ongeacht de grootte van het publiek of de doelstellingen, wij openen de deuren naar Spanje voor u. Gereduceerde of beperkte budgetten zijn geen barrières voor succesvolle evenementen.

Ons team coördineert de communicatie tussen iedereen die betrokken is bij uw evenement. Of het nu gaat om de cateraar, het audiovisuele team, het artiestenteam dat de avond zal beginnen met een geweldige dansshow, de gastheren of de fotografen, ze maken allemaal deel uit van het evenement – één die het beste van zichzelf geeft om een geweldig evenement af te leveren.

Product Launch in Spanje

Onze infrastructuur maakt het mogelijk om op middelgrote tot grote schaal producten te lanceren. De Spaanse luchthavens bieden expertise en ondersteuning voor elk groter evenement met chartervluchten en massale gaststromen.

Autoproductlanceringen, zoals persevenementen of dealers, worden vaak gehouden in Spanje dankzij de hoge kwaliteit en de goed onderhouden infrastructuur en natuurlijk de perfecte weersomstandigheden.

Promotie & roadshows

De internationale merkpromotie wordt meestal gecentraliseerd en beheerd vanuit één land. Wij verzorgen promoties over het hele schiereiland voor professionele promotors, promotiewagens, vrachtwagens of stands, inclusief toezicht en rapportages.

Beurzen

Onze expertise op het gebied van audiovisuele technieken en ons uitgebreide netwerk heeft ons ertoe gebracht om professionele ondersteuning te bieden aan internationale bedrijven die exposeren tijdens beurzen in Spanje. Verder worden ook kleine beurzen geproduceerd voor tentoonstellingsproducenten.

Catering

Vertrouwen in een goede cateraar is essentieel voor elke eetgelegenheid zonder keuken. We werken slechts met een beperkt aantal cateraars omdat we hen vertrouwen, weten hoe ze werken en vooral dat ze hun belofte zullen nakomen.

Decoratie & bloemstukken

Zakelijke, frisse en moderne bloemarrangementen zijn vaak belangrijk tijdens recepties of galadiners. Onze vertrouwde leveranciers stellen moodboards samen met verschillende opties om de bloemen perfect af te stemmen op het evenement.

DIENSTEN

[image_hover target=”_self” animation=”yes” image=”19802″ hover_image=”19804″ link=”https://event-one.com/nl/services-2/meetings/”]
[image_hover target=”_self” animation=”yes” image=”19806″ hover_image=”19812″ link=”https://event-one.com/nl/services-2/incentives/”]
[image_hover target=”_self” image=”19808″ hover_image=”19814″ link=”https://event-one.com/nl/services-2/congressen/”]
[image_hover target=”_self” image=”19810″ hover_image=”19816″ link=”https://event-one.com/nl/services-2/events-exhibitions/”]

BESTEMMINGEN

[qode_carousel carousel=”destinations_nl” order=”DESC” order_by=”title”]
[action full_width=”yes” content_in_grid=”no” type=”normal” text_font_weight=”” show_button=”yes” button_size=”medium” button_text=”Vraag uw offerte aan!” button_link=”https://event-one.com/nl/contact-2/” background_color=”#fcc222″ button_hover_text_color=”#5e5e5e” button_hover_background_color=”#ffffff” button_hover_border_color=”#5e5e5e” button_text_color=”#ffffff” button_background_color=”#fcc222″ button_border_color=”#ffffff”]

Uw op maat gemaakte offerte in 24u.

[/action]