Congressen_NL

Congressen & seminaries

Congressen & seminaries

Van accommodatie tot audiovisuele en technische ondersteuning, van hosting tot merchandising, van logistieke tot micro-event planning, ons team laat geen enkel aspect onbewaakt en gaat tot het uiterste om de kosteneffectieve oplossingen te bieden die uw vergadering of conferentie nodig heeft.

Accreditatie via webs & apps ?

De communicatie met de aanwezigen voorafgaand aan het evenement is cruciaal. Uw publiek wil graag toegang hebben tot de informatie van het evenement en niet alleen wanneer ze die ontvangen (via e-mail).

Een comfortabele manier om dit communicatieprobleem op te lossen is het opzetten van een eenvoudige event webpage waarop gasten kunnen inloggen en actuele informatie kunnen ophalen.

Voor grotere seminars zijn mobile apps een eenvoudige aanvulling of alternatief voor een webcommunicatietool. Er zijn verschillende templates beschikbaar, afhankelijk van het budget, de grootte van de groep en de complexiteit van de software.

Deze tools maken directe feedback van het publiek over sociale netwerken of een intranet mogelijk. Bovendien kan het platform belangrijke feedback na afloop van het evenement geven en een optionele vragenlijst over de inhoud en de kwaliteit van het seminar. Grafische documentatie zoals foto’s en videoclips kunnen worden gedeeld en er kan zelfs een forum worden gecreëerd om directe interactie tussen de gasten en KOL mogelijk te maken.

ICE BREAKERS & HUMOR

Één van de van de sleutels om uw publiek op te warmen en aandachtig en gefocust te houden is de integratie van kleine ijsbrekers. Korte spelletjes die het publiek met elkaar laten interageren en bijdragen aan de show.

Fysieke activiteit/participatie is een belangrijke factor, het houdt het bloed in beweging en brengt zuurstof naar de hersenen.

Kleine maar efficiënte technieken die het publiek attent houden op de inhoud van de boodschappen.

Audiovisueel

Ook een AV-team waarop u kunt vertrouwen is essentieel voor een vlotte conferentie.

Voor een publiek van meer dan 100 pax met zware media-input, zoals 16:9-video’s en Powerpoint-presentaties, zult u blij zijn dat u wordt ondersteund door ervaren Engelstalige technici die eventuele last-minute opmaakproblemen oplossen en elk onderdeel van de presentatie-inhoud in een goede running order gieten.

DIENSTEN

[image_hover target=”_self” animation=”yes” image=”19802″ hover_image=”19804″ link=”https://event-one.com/nl/services-2/meetings/”]
[image_hover target=”_self” animation=”yes” image=”19806″ hover_image=”19812″ link=”https://event-one.com/nl/services-2/incentives/”]
[image_hover target=”_self” image=”19808″ hover_image=”19814″ link=”https://event-one.com/nl/services-2/congressen/”]
[image_hover target=”_self” image=”19810″ hover_image=”19816″ link=”https://event-one.com/nl/services-2/events-exhibitions/”]

BESTEMMINGEN

[qode_carousel carousel=”destinations_nl” order=”DESC” order_by=”title”]
[action full_width=”yes” content_in_grid=”no” type=”normal” text_font_weight=”” show_button=”yes” button_size=”medium” button_text=”Vraag uw offerte aan!” button_link=”https://event-one.com/nl/contact-2/” background_color=”#fcc222″ button_hover_text_color=”#5e5e5e” button_hover_background_color=”#ffffff” button_hover_border_color=”#5e5e5e” button_text_color=”#ffffff” button_background_color=”#fcc222″ button_border_color=”#ffffff”]

Uw op maat gemaakte offerte in 24u.

[/action]