Join us | NL

Event-one DMC is een bekend incoming agency in de MICE-industrie. Wij combineren zaken, reizen en emoties. Gevestigd in het zonnige Valencia, zijn we een zeer ervaren bedrijf dat actief is op het hele Iberische schiereiland en zijn eilanden.

Ons jonge, internationale en gepassioneerde team, met jarenlange ervaring in de MICE-markt en in de bestemmingen die we aanbieden, ontwerpt en realiseert MICE-reizen op maat door heel Spanje.

Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer nu!

[q_team box_border=”no” show_separator=”no” icons_color=”#ffffff” team_social_icon_1=”fa-envelope” team_social_icon_2=”” team_social_icon_3=”” team_social_icon_4=”” team_social_icon_5=”” team_image=”22852″ team_name=”Soliciteer via mail in het Engels of Spaans.” name_color=”#ffffff” team_description=”Heeft u reeds ervaring in de MICE-sector en ziet u deze nieuwe uitdaging wel zitten?

Heeft u een uitgebreide talenkennis?

Zin om deel te worden van een dynamisch team?” background_color=”#fcc222″ team_social_icon_1_link=”mailto:info@event-one.com”]

[q_team show_separator=”no” icons_color=”#ffffff” team_social_icon_1=”fa-envelope” team_social_icon_2=”” team_social_icon_3=”” team_social_icon_4=”” team_social_icon_5=”” team_image=”22877″ team_name=”Soliciteer via mail in het Engels of Spaans.” name_color=”#ffffff” team_description=”Wilt u een ervaring opdoen in een Destination Management Company en tegelijkertijd heel Spanje leren kennen?

Identificeert u zich als een hands-on persoon en bent u klaar voor veeleisende uitdagingen om uw persoonlijke expertise te vergroten?” background_color=”#fcc222″ team_social_icon_1_link=”mailto:info@event-one.com”]

[q_team show_separator=”no” icons_color=”#ffffff” team_social_icon_1=”fa-envelope” team_social_icon_2=”” team_social_icon_3=”” team_social_icon_4=”” team_social_icon_5=”” team_image=”22859″ team_name=”Soliciteer via mail in het Engels of Spaans.” name_color=”#ffffff” team_description=”Wilt u een ervaring opdoen in een Destination Management Company en tegelijkertijd heel Spanje leren kennen?

Identificeert u zich als een hands-on persoon en bent u klaar voor veeleisende uitdagingen om uw persoonlijke expertise te vergroten?

Bent u meertalig en doet u minstens 6 maanden stage?” background_color=”#fcc222″ team_social_icon_1_link=”mailto:info@event-one.com”]