EVENT-ONE SPAIN DMC

Wie is event-one DMC ?

Opgericht in 2010 door Frédéric Scheel, een ambitieuze Belg-Duitser met jarenlange ervaring in event management in Duitsland en Spanje, is event-one DMC vandaag een referentie geworden in de Spaanse MICE-industrie. 

Gesteund door een dynamisch en multicultureel team, gevestigd in het zonnige Valencia, heeft het bedrijf bewezen een waardevolle aanwinst te zijn voor zijn klanten, aangezien het projecten leidt en coördineert voor vele internationale fortune 500 companies in heel Spanje.

CONVENTION BUREAU MEMBERS

Event-one DMC is lid van het Valencia Convention Bureau en en is in het bezit van industrie certificaten.

INTERNATIONAAL

We zijn een internationaal team dat vloeiend 5 verschillende talen spreekt, met interculturele ervaring en kennis.

SNEL & EFFICIËNT

Hoe dringend u uw aanbod ook nodig heeft, wij sporen onze leveranciers aan en zetten alle middelen in om u binnen de gewenste termijn een offerte op te kunnen sturen.

PERSOONLIJK

Hoewel we als een team werken, heeft u een individueel toegewezen projectmanager die de communicatie optimaliseert en ervoor zorgt dat uw programma voldoet aan uw behoeften en wensen.

MAATWERK

Geen twee klanten zijn gelijk en elke offerte is uniek. Elk project wordt zorgvuldig samengesteld op basis van de verstrekte briefing en de doelstellingen van de klant.

DYNAMISCH, ERVAREN & CREATIEF

Event-one DMC is in 2010 opgericht door jonge en creatieve professionals die hun werk kennen en al hun middelen en contacten ten dienste stellen van hun klanten.

Lees meer over Destination Management Companies, wat is een DMC ?

– WAAR WE WERKZAAM ZIJN –

Met kantoren in Valencia strekt ons netwerk zich uit over de gehele Spaanse schiereiland met competitieve prijzen. Van Alicante tot Valencia, we zijn thuis in al onze bestemmingen.

Onze medewerkers hebben vele jaren in verschillende delen van het land gewoond en kennen bijgevolg zowel de grootste toeristische trekpleisters als de prachtigste verborgen schatten.

– HET TEAM –

Event-one DMC bestaat uit een multicultureel, zeer ervaren team dat uw behoeften begrijpt! Altijd op zoek naar de nieuwste activiteiten en locaties in de buurt: geen twee voorstellen zijn hetzelfde en zijn op maat gemaakt voor uw verzoek.

Event-one DMC bestaat uit een multicultureel, zeer ervaren team dat uw behoeften begrijpt! Altijd op zoek naar de nieuwste activiteiten en locaties in de buurt: geen twee voorstellen zijn hetzelfde en zijn op maat gemaakt voor uw verzoek.

Een netwerk van professionals. Ons brede netwerk van professionele medewerkers stelt ons in staat om op de hoogte te blijven van alles wat er in Spanje gebeurt. Ze laten ons ook toe om virtueel op meer dan één bestemming tegelijk te zijn. Officiële gidsen of professionele projectmanagers van elke nationaliteit, die in hun eigen taal spreken…

Dit is communicating emotions!

FRÉDÉRIC SCHEEL

CEO

DOMENICA MINI

French Market Coordinator / Senior Project Manager

LUCE GONCALVES

Project Manager

PAULINE GUILLERME

Project Manager

CATÉRINA BOZZO

Project Manager

LAURA BOSCH

Junior Project Manager

DIANE UZEL

Junior Project Manager

Uw op maat gemaakte offerte in 24u.